Отзыв о Geely MK 2011 года
2011
, пробег - 25000 км, двигатель - 1.5 бензин + ГБО
Наїздив 25000 все нормально. Машина непогана за свої гроші. Ходовка мягка і салон комфортний. Тільки сидіння вверх нерегулюються. Непоганий розхід пального (6 траса 8 місто). Ну газу (пропан) звичайно плюс 2 літри. Багажник великий 510л. Шумоізоляція погана, хоча за такі гроші яка ж вона може бути. Мінусів звичайно є багато, але згадуємо ціну автомобіля і все стає на свої місця. Заводиться при -25 з першого разу. Далекі поїздки на мк супер (Їзджу по 500-600км зупиняюся максимум 2 рази. Зручні як а мене сидіння). Зараз на наш ринок вийшла Джилі Емгранд, хочеться на такій моделі поїздити. Взагалі то, китайці молодці, прогресують на перспективу. Плюсы автомобиля: Ціна, коплектація, вигляд авто. Минусы автомобиля: Шумоізоляція. кнопка відкриття багажника заклинює. бардачок стукає. фари задні потіють. Але такі недоліки можна самому виправити. Совет покупателю: Беріть непогана машина за свою ціну. Неслухайте чудіків, які говорять що поганий автомобіль. Ваз набагато програє Джилі мк. Обсуждение отзыва |
2010
2010